Itä-Hämeen Erikoispuu Oy

Itä-Hämeen Erikoispuu Oy on perustettu 1995. Sen perustajia ovat Marko, Mika ja Eero Erjansalo. Toimintamme alkoi Vierumäellä erikoispuiden ja koivun sahauksella ja aihioinnilla. Melko nopeasti havaitsimme, että erikoispuiden todellinen kysyntä on marginaalista ja koivuaihiopuolella pienen toimijan oli hankala kilpailla asiakkaista isojen kanssa samoilla tuotteilla samoilla markkinoilla.

Heinolan Ruskopuu Oy:n aloitettua puutavaran lämpökäsittelyn erikoistuimme tarjoamaan pelkästään haapaa ja koivua lämpökäsiteltynä. Tarjoamme asiakkaillemme vain parhaita laatuja puutavarasta ja niistä valmistettuja tuotteita. Vuosien saatossa olemme ottaneet valikoimiimme myös lämpökäsitellyn lehmuksen ja lämpökäsitellyn saarnen. Tervaleppää tarjoamme yleensä käsittelemättömänä, mutta asiakkaan toivomuksesta toki sitäkin on mahdollista saada lämpökäsiteltynä.

Olemme vuosien saatossa luopuneet järeämmästä puunjalostuskonekannasta. Nykyään koskemme puuhun sahalla vain katkaistessa tai oikaistessa/mitallistaessa puutavaraa höylälle. Olemme löytäneet hyvän yhteistyökumppanin tuotteiden höyläykseen Kimolassa toimivasta Kimolan Puu Oy:stä.
Lämpökäsitellyt ja laadukkaat
lattiapinnoitteet. :: lue lisää

Lämpökäsitellyt haavat paneleina,
laudelautoina sekä massiivipuina.
:: lue lisää

Korkealaatuisia kotimaisia
puutuotteita ja liikelahjoja.
:: lue lisää

Pyydä lisätietoja tuotteistamme
tai jätä tarjouspyyntö.
:: ota yhteyttä
toteutus DevNet Oy