Lämpökäsitelty haapa

Lämpökäsitelty haapa soveltuu mainiosti kohteisiin ja tuotteisiin, jotka eivät joudu kovaan mekaaniseen rasitukseen. Kohteita erinomaisia ovat saunanlauteet ja paneloinnit. Lämpökäsittely rauhoittaa normaalisti luonteikkaan puun luontoa ja tuo haavan syyrakenteen kauniisti esille. Haavan puuainekselle on ominaista, että sydänpuu ja pintapuu ovat monesti erisävyisiä.

Lämpökäsitelty koivu

Kovana puulajina lämpökäsitelty koivu soveltuu parhaiten lattioihin ja kalusteisiin. Koivu kestää hyvin lämpökäsittelyä, mutta aiemmissa kuivauksissa tehtyjä virheitä ei lämpökäsittelyllä pystytä kuitenkaan korjaamaan. Lämpökäsittelyssä koivu saa kauniin kuparinruskean värisävyn.

Lämpökäsitelty lehmus/poppeli

Lämpökäsitelty lehmus soveltuu hyvin massiivisten muotojen ja rakenteiden materiaaliksi. Puuainekseltaan lehmus muistuttaa haapaa, niinpä tarjoammekin sitä usein haavan seuraksi saunoihin. Lehmuksen etuna on, että siitä löytyy paksuutta 52 mm ja leveyksiä aina 200 mm asti.

Lämpökäsitelty saarni

Lämpökäsitelty saarni on kovin varastossamme olevista puulajeista. Saarnen syyrakenne näkyy jo käsittelemättömässä puutavarassa, mutta vasta lämpökäsittelyn jälkeen puun kauneus pääsee oikeuksiinsa. Kovana puulajina se kestää hyvin mekaanista kulutusta vaativissa kohteissa. Saarnia tarjoamme dimensiossa 26 mm, leveyksiä on useita jopa yli 200 mm asti.


Lämpökäsitellyt ja laadukkaat
lattiapinnoitteet. :: lue lisää

Lämpökäsitellyt haavat paneleina,
laudelautoina sekä massiivipuina.
:: lue lisää

Korkealaatuisia kotimaisia
puutuotteita ja liikelahjoja.
:: lue lisää

Pyydä lisätietoja tuotteistamme
tai jätä tarjouspyyntö.
:: ota yhteyttä
toteutus DevNet Oy