Hoidan yrityksien laskutuksen, palkanlaskennan ja kirjanpidon. Toki paneleiden ja laudelautojen kauppa onnistuu myös kauttani, mutta usein se vaatii varastotilanteen varmistamista Mikalta ja soittoa takaisin päin. Näiden hommien lisäksi yritän löytää parhaan taitoni mukaan Koy Heinolan Wihurinkosken ja Oy Viilukatu 3:n vapaisiin toimitiloihin vuokralaisia.

Työpäivän jälkeen huomioni keskipisteenä ovat Jenny (synt. -03) ja Topi (synt -05), joiden edesottamuksia yhdessä puolisoni Raijan kanssa ihmettelemme. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita kyllä riittää, sillä 2010 hankimme perheeseen Alppien ajokoira Bracken Ruotsista. Lurtta-koiramme on muuttanut eläkepäiviksi maalle ja kodin sisäiseen järjestyksenpitoon hankimme 2012 Bracken pennun Lyken Ahvenanmaalta. Edelleen tärkeintä on välttää sekä terveyskeskuksen päivystystä että asumamme rintamiestalon ja sen irtaimiston kohtuutonta arvonalennusta.

Harrastuksiinkin pitää yrittää löytää aikaa. Harrastuksiani ovat metsästys ja kalastus, moottoripyöräily ja "hikeätuottamaton" liikunta. Nelikymppisenä sitä hartia- ja niskaongelmaisena huomaa, että kilometrit moottoripyörällä jäävät vähiin ja nopeutta sekä notkeutta vaativa liikunta vaihtuu sauvakävelyyn. Metsästysharrastus on vuosien saatossa vain monipuolistunut. Kesällä kaurisjahtia Virossa, syksyllä hirvestystä kotimaisemissa, loppiaisen villisikaviikonloppu on jo perinne ja vielä kun metsästysvuoden pystyy päättämään helmikuussa hyvään jänisajoon niin voi hyvällä mielellä aloittaa säästämisen ja suunnitella seuraavan kauden jahteja. Ja vielä kun jälkikasvu oppisi hetken olemaan hiljaa passissa...

Terv. Marko,
040-5470768

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lämpökäsitellyt ja laadukkaat
lattiapinnoitteet. :: lue lisää

Lämpökäsitellyt haavat paneleina,
laudelautoina sekä massiivipuina.
:: lue lisää

Korkealaatuisia kotimaisia
puutuotteita ja liikelahjoja.
:: lue lisää

Pyydä lisätietoja tuotteistamme
tai jätä tarjouspyyntö.
:: ota yhteyttä
toteutus DevNet Oy